10:00

BK Sport P 05 röd höst

Referat: Torshälla-Nyby IS svart - BK Sport P 05 röd höst

Dags för match igen mot Torshälla. Vi samlas kl.9 denna soliga söndagsmorgon. Vi går igenom hur vi ska spela och går sedan ut för att köra igång uppvärmningen. Det ser koncentrerat och laddat ut.
Strax före kl. 10 blåser domaren igång matchen, som börjar lite trevande. Efter några minuter kommer spelet igång från båda håll. Det är två lag som vill rulla boll och vi får se fina passningar, väggspel och härliga kombinationer från båda lagen. Efter första halvlek leder Torshälla med 1-0 trots flera bra målchanser åt båda håll. I andra halvlek börjar Torshälla bättre och rullar boll bra. Vi jobbar oss in i matchen och har en riktigt bra period under mitten av den andra halvleken. På slutet är det många trötta spelare och rejäl kamp om varje boll. Tycker vi ser lite starkare ut och lyckas också göra det avgörande målet precis innan slutsignalen.
Tack alla spelare för en riktig kämpainsats. Tack till Torshälla för en bra och jämn match. Tack till domaren för en bra match. Till sist även tack till våra trogna supporters som alltid stöttar oss.